Waarom kiest u voor VakantieLastMinute.nl?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale Fly Drive vakantie naar diverse prachtige bestemmingen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij de reisadviseur zijn op het gebied van Fly Drives. Of u nu kiest voor een exclusieve Fly Drive Italie op maat, een voordelige Fly Drive Sicilie, een eilandhop Fly Drive naar de Azoren of Griekenland, een luxe Paradores Fly Drive naar Spanje of een mooie Pousada Fly Drive naar Portugal, wij zijn u daarbij graag van dienst!

Het samenstellen van uw perfecte Fly Drive vakantie is onze specialiteit.
Het is geen geheim dat wij bij het selecteren van de accommodaties onderweg alleen de zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's of farmhouses selecteren, op de beste locaties. Met de all-in autohuur, kunt u zorgeloos rondtouren en optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die de mooie bestemmingen te bieden hebben. Persoonlijke en snelle service staan bij ons voorop. De kroon op ons werk is u een bijzonder prettige vakantie te bezorgen, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Om mijn liefde en passie voor Vakantie Last Minute met u te delen, heb ik de website VakantieLastMinute.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar verschillende bestemmingen, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar verschillende bestemmingen samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u. 

VakantieLastMinute.nl: Uw Vliegensvlugge Toegang tot Fly Drive Perfectie
Welkom bij VakantieLastMinute.nl, waar de magie van last-minute Fly Drive avonturen tot leven komt. Al meer dan 35 jaar zijn wij de vertrouwde reispartner voor avontuurlijke zielen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van vrijheid en comfort. Of u nu droomt van een exclusieve Fly Drive door Italië, voordelige verkenningen van Sicilië, een eilandhop-avontuur naar de Azoren of Griekenland, een luxueuze Paradores-ervaring in Spanje, of een charmante Pousada-reis in Portugal, wij staan klaar om uw reis onvergetelijk te maken!

Waarom Kiezen voor VakantieLastMinute.nl?
35 Jaar Expertise in Fly Drives
Wij zijn uw ervaren reisadviseur op het gebied van Fly Drives, en onze toewijding strekt zich uit over meer dan drie decennia. Met een schat aan ervaring en diepgaande kennis zijn wij gepassioneerde pioniers in het organiseren van de ultieme Fly Drive vakanties. Ontdek met ons de wereld op een unieke manier, waarbij elke bestemming een nieuw hoofdstuk van avontuur onthult.

Maatwerk Fly Drives
Uw vakantie, uw wensen. Het samenstellen van uw perfecte Fly Drive is onze specialiteit. Of het nu gaat om het verkennen van de prachtige heuvels van Toscane, het ontdekken van de historische schatten van Sicilië, of het genieten van de azuurblauwe wateren van de Griekse eilanden, wij begrijpen dat elke reiziger uniek is. Onze Fly Drives worden op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waardoor elke reis een unieke ervaring wordt.

Geselecteerde Topaccommodaties
Uw comfort staat bij ons voorop. Bij het selecteren van accommodaties onderweg kiezen wij enkel de hoogst gewaardeerde hotelaccommodaties, Bed & Breakfasts, of schilderachtige boerderijen op de beste locaties. Laat u omringen door luxe en geniet van een onvergetelijk verblijf op de meest betoverende plekken van uw Fly Drive bestemming.

All-in Autohuur voor Zorgeloze Verkenningen
Met onze all-in autohuur kunt u zorgeloos rondtouren en optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die de mooie bestemmingen te bieden hebben. Geen gedoe met logistiek of verborgen kosten, alleen de vrijheid om te reizen op uw eigen tempo. Wij zorgen ervoor dat uw Fly Drive vakantie soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Persoonlijke en Snelle Service
Bij VakantieLastMinute.nl geloven we in de kracht van persoonlijke service. Ons toegewijde team van reisexperts staat altijd klaar om u te begeleiden en te adviseren, zowel tijdens de planning als gedurende uw reis. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste route, het regelen van speciale verzoeken of het verstrekken van lokale tips, wij zijn er om uw Fly Drive ervaring onvergetelijk te maken.

Een Levenslange Herinnering
Ons ultieme doel is niet alleen om u een vakantie te bezorgen, maar een ervaring die u een leven lang koestert. De kroon op ons werk is het schenken van een bijzonder prettige vakantie, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Wat Maakt VakantieLastMinute.nl Uniek?
Last-Minute Avonturen
Bij ons draait het om spontaniteit en avontuur. Ontdek onze exclusieve last-minute aanbiedingen en geniet van onverwachte prijsvoordelen op uw Fly Drive vakantie. Laat de opwinding van het spontane u meenemen naar nieuwe bestemmingen en onvergetelijke ervaringen.

Diepgaande Kennis van Bestemmingen
Onze reisexperts hebben een diepgaande kennis van elke bestemming die wij aanbieden. Of het nu gaat om het adviseren van de beste routes, het delen van lokale geheimen of het aanbevelen van de meest pittoreske stops, wij staan garant voor een diepgaande reiservaring.

Duurzaam Toerisme
VakantieLastMinute.nl is toegewijd aan duurzaam toerisme. Wij streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en werken samen met partners die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken en het behoud van lokale culturen en ecosystemen.

Inspirerende Reisverhalen
Laat u inspireren door onze reisverhalen en ontdek de schoonheid van Fly Drive avonturen. Of het nu gaat om kronkelende wegen door de Italiaanse wijngaarden, schilderachtige routes langs de kust van Portugal, of het verkennen van de idyllische Griekse eilanden, onze verhalen nemen u mee op een reis vol verwondering.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen
In een wereld die voortdurend verandert, begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden we flexibele boekingsvoorwaarden en passen we ons gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan. Wij staan klaar om u te assisteren bij het aanpassen van uw reisplannen, zodat u met een gerust hart op last-minute avontuur kunt gaan.

Begin Uw Fly Drive Avontuur met VakantieLastMinute.nl
Kies voor VakantieLastMinute.nl en laat ons uw gids zijn naar de spannende wereld van last-minute Fly Drive vakanties. Ontdek onze exclusieve aanbiedingen, laat u verrassen door spontane avonturen en geniet van de vrijheid van de open weg. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw Fly Drive reis beginnen. VakantieLastMinute.nl - waar elke reis begint met een vleugje spontaniteit en eindigt met onvergetelijke herinneringen aan de mooiste bestemmingen ter wereld.

Ons team van reisspecialisten kennen de landen binnenstebuiten en werken graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kunt vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om uw perfecte vakantie samen te stellen.

Boek met vertrouwen!

Bij VakantieLastMinute.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met Vakantiestunt B.V. Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) Lidnr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Lidnr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

VakantieLastMinute.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.
Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.
T. 020-3415035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

E. info@VakantieLastMinute.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01

© Copyright 2008-2024  vakantielastminute.nl
v6.20200311